فرصت شغلی در نقاشی ساختمان
من یک نقاش ساختمانم که 10ساله در این شغل مشغولم و امرار معاشم با نقاشی ساختمان میگذرد .کرونا همه گیر شده بود و کسب کار من مانند بقیه کسب ها و بقیه همکاران نقاشی ساختمان کم رونق بود ,در همین اوضاع روزی تلفنم زنگ خورد جواب دادم یک آقا بودن بمن پیشنهاد همکاری دادن .گفتن سایت دارند و از طرق آنلاین با وبسایتشان مشتری بمن مبدهند اینگونه که مشتریان با من مستقیم تماس میگیرند.
در این اوضاع که بی اعتمادی بر بستر جامعه فراهم بود من خیلی با خودم کلنجار رفتم ولی چون آنها بمن گفتند که کارشان را تضمین میکنند و یکسری شرایط خوب دیگر نهایتا با خودم کنار آمدم و رفتم به ملاقتشان قرار داد بستم نصف هزینه را پرداختم و قرار شد نصف یک ماه را کار کنیم ببینیم چقد صحبتهایشان صحت دارد ,شروع کردیم به همکاری و تماسهای من شروع شد بعد از چند روز و الان که چند ماه میگذرد دیگر نگرانی برای پیدا کردن مشتری ندارم هر روز با تماسهایی که ایجاد میکنند و هزینه ماهیانه که خیلی به صرفه است من مشتری میگیرم و کرونا وبازار محدود منطقه ای و اینها برکار من تاثیر ندارد .در واقع این همکاری روند کار من را عوض کرد و الان با خاطر آسوده تری با دغدغه کمتری برای بیکاری و درآمد روبروم .
درباره این سایت